Hotelarstwo i gastronomia

Cena: 380 zł 440 zł (czesne)

Najniższa cena w ciągu ostatnich 30 dni: 380 PLN

Liczba wpłat: 10
Liczba semestrów: 2

Pamiętaj, że istnieje możliwość wyboru płatności semestralnej bądź jednorazowej

Rekrutacja otwarta

Ocena słuchaczy: 161 opinii
9.1
< powrót do oferty

Kierunek studiów: Hotelarstwo i gastronomia


Rodzaj studiów: studia podyplomowe


Forma studiów: e-learning (online)


Cel: 

Celem studiów jest poszerzenie wiedzy słuchacza w zakresie organizacji technik i usług hotelarskich, podstaw gastronomii oraz funkcjonowanie obiektów bazy noclegowej. Słuchacz zostanie merytorycznie przygotowany do pracy w branży gastronomicznej i hotelarskiej na stanowiskach zarówno operacyjnych, jak i kierowniczych. 


Czas trwania studiów: 2 semestry


Opis kierunku: 

Absolwenci zdobędą umiejętności związane z analizą sytuacji ekonomiczno-finansowej hotelu, zasad nowoczesnej komunikacji, stosowania nowoczesnej polityki cenowej oraz korzystania z metod i technik zarządzania strategicznego i operacyjnego. 

Świadectwo wydawane po ukończeniu studiów podyplomowych jest zgodne z rozporządzeniem Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego z dnia 12 września 2018 r. w sprawie dokumentów wydawanych w związku z przebiegiem lub ukończeniem studiów podyplomowych i kształcenia specjalistycznego (Dz.U. z 2018 r., poz. 1791 z późn. zm.) wydanym na podstawie ustawy z dnia 20 lipca 2018 r. - Prawo o szkolnictwie wyższym i nauce (Dz.U. z 2018 r., poz. 1668, z późn. zm.).


Adresaci: 

Studia adresowane są do osób posiadających wykształcenie wyższe w tym w szczególności do: uczestników chcących podjąć zatrudnienie lub pracujących w branży hotelarskiej oraz gastronomicznej.


| Pobierz program studiów