dr Dagmara Woźniak
Doktor w dziedzinie nauk medycznych i nauk o zdrowiu, absolwentka studiów magisterskich z zakresu dietetyki na Wydziale Lekarskim Uniwersytetu Medycznego im. Karola Marcinkowskiego w Poznaniu, a także studiów podyplomowych na kierunku Zarządzanie jakością na Uniwersytecie Przyrodniczym w Poznaniu.
Certyfikowany Asystent Systemu Zarządzania Jakością (PCBC), Audytor Wewnętrzny Systemów Zarządzania Jakością i HACCP, członkini Polskiego Towarzystwa Gastroenterologii, Hepatologii i Żywienia Dzieci. Doświadczenie zawodowe zdobywała między innymi jako edukatorka żywieniowa w Wolontariacie Wielkopolskim, dietetyczka w Wojewódzkiej Stacji Sanitarno-Epidemiologicznej w Poznaniu oraz na Oddziale Klinicznym Gastroenterologii, Chorób Metabolicznych, Wewnętrznych i Dietetyki Szpitala Klinicznego im. Heliodora Święcickiego w Poznaniu. Aktywna uczestniczka licznych szkoleń, warsztatów i krajowych oraz zagranicznych konferencji medycznych, autorka publikacji naukowych.