< powrót do oferty
Kierunek studiów: Hotelarstwo i gastronomia
Rodzaj studiów: studia podyplomowe
Forma studiów: e-learning (online)
Cel:
Celem studiów jest poszerzenie wiedzy słuchacza w zakresie organizacji technik i usług hotelarskich, podstaw gastronomii oraz funkcjonowanie obiektów bazy noclegowej. Słuchacz zostanie merytorycznie przygotowany do pracy w branży gastronomicznej i hotelarskiej na stanowiskach zarówno operacyjnych, jak i kierowniczych.
Czas trwania studiów: 2 semestry
Opis kierunku:
Absolwenci zdobędą umiejętności związane z analizą sytuacji ekonomiczno-finansowej hotelu, zasad nowoczesnej komunikacji, stosowania nowoczesnej polityki cenowej oraz korzystania z metod i technik zarządzania strategicznego i operacyjnego.
Adresaci:
Studia adresowane są do osób posiadających wykształcenie wyższe w tym w szczególności do: uczestników chcących podjąć zatrudnienie lub pracujących w branży hotelarskiej oraz gastronomicznej.
Pobierz program kierunku
×1 / 2
2 / 2
❮
❯